SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'a son anket sonuçlarında kötü haber! İlk üçe dahi giremedi

Erdoğan'a son anket sonuçlarında kötü haber! İlk üçe dahi giremedi

04 Ocak 2022 Salı - 14:57




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a siyasilerin beğeni oranlarına ilişkin yapılan son anket sonucundan kötü haber geldi. MetroPOLL'ün yaptığı ankete göre, Erdoğan ilk üçe giremedi.





Anket sonuçlarında partisinin oyu giderek düşen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar'dan kötü haber geldi. Türkiye'nin Nabzı araştırmasının aralık ayı sonuçlarını açıklayan Sencar, siyasilerin beğeni oranlarını paylaştı.

Sencar'ın paylaştığı son anket sonucuna göre Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'en beğenilen siyasetçiler' listesinde ilk üçe giremediği görüldü.

En beğenilen siyasetçi, yüzde 60,4'le Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Yavaş'ı yüzde 50,7'yle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 38,5'le İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beğeni oranı ise yüzde 37,9'da kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap