A+ A-
Yorum
10

Fatih Erbakan’dan dikkat çeken çıkış: “İktidara isyan bayrağı”

Yayın Tarihi: 31.10.2025 - 13:41
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun’da yaşanan olayla ilgili sert konuştu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Erbakan, partisinin kazandığı bir beldede belediye başkanının yaşadığı baskılara dikkat çekerek, “İlçe belediyesi beldenin suyunu kesti, başkanımız istifa etmek zorunda kaldı” ifadelerini kullandı.


Fatih Erbakan, Giresun’daki belediye krizine tepki gösterdi: “Beldenin suyunu kestiler, başkanımız istifa etti.”
Giresun’da belediye krizi: “Beldenin suyunu kestiler”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun’da partisinin kazandığı bir beldede yaşanan krizi gündeme taşıdı.
Erbakan, iktidar partisine yakın belediyelerin muhalif belediyelere baskı uyguladığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Giresun'da bir beldede belediye başkanlığını kazandık. Ancak beldenin bağlı olduğu ilçenin belediye başkanı, beldenin suyunu kesti. Bizim belediye başkanımız perişan oldu ve sonunda partimizden istifa etmek zorunda kaldı.”

“Bu adaletsizlik kabul edilemez”

Erbakan, yaşananların siyasetin temel ahlak ilkelerine aykırı olduğunu vurguladı.


Parti olarak bu tür engellemelerin karşısında duracaklarını belirten Erbakan, “Milletin iradesine saygı gösterilmesi gerekir. Hizmetin siyaseti olmaz” dedi.

Yeniden Refah Partisi, söz konusu olayla ilgili gerekli hukuki girişimlerin başlatılacağını duyurdu.

Etiketler