SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti’de ortalığı karıştıran TOGO buluşması! Gizli değil açıklaması geldi…

İYİ Parti’de ortalığı karıştıran TOGO buluşması! Gizli değil açıklaması geldi…

17 Ekim 2023 Salı - 15:20




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'da TOGO kulelerinde Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu ve Sinan Aygün'le buluşması ortalığı karıştırdı. İYİ Parti'den buluşmaya dair açıklama geldi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Ankara’da TBMM Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve Ankara Ticaret Odası Eski Başkanı Sinan Aygün’le TOGO Kuleleri'nde bir araya geldi. Görüşmeye,  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da katıldı. Buluşmanın dün akşam ortaya çıkmasının ardından, İYİ Parti'den konuya ilişkin açıklama geldi. 

GİZLİ OLMAYAN BULUŞMANIN GİZLİ GÜNDEMİ DE YOKTU

Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in, dün Ankara'da katıldığı bir sohbet toplantısı, bazı yayın organlarında spekülatif bir şekilde gündeme getirilmiştir. Sayın Genel Başkanımızın rahatsızlığı döneminde, Sayın Çiçek ve Sayın Aksu, telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletmiş, o görüşmede biraraya gelme temennisi de dile getirilmiştir. Sayın Cemil ÇİÇEK, Sayın Abdülkadir Aksu, Sayın Oktay Vural'ın katılımıyla, Sayın Sinan Aygün'ün evsahipliğinde davet üzerine gerçekleşen sohbette, iddia edildiği gibi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık konusu asla gündeme gelmemiştir. Sözkonusu buluşma gizli bir buluşma olmadığı.gibi, gizli bir gündemi de yoktur. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap