SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karal; Hükümet senaryo yazmayı bıraksın!

Karal; Hükümet senaryo yazmayı bıraksın!

30 Haziran 2024 Pazar - 09:59




DEVA Partili Karal; Hükümet senaryo yazmayı bıraksın, gerçeklerle yüzleşsin.





DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, hükümetin işi gücü bırakıp yeni senaryolarla gündemi değiştirmeye ve kronikleşmiş sorunların konuşulmasını engellemeye çalıştığını söyledi. 

GERÇEKLERLE YÜZLEŞİN

Karal “Bugün siyasette normalleşme, yumuşama operasyonlarının temelinde de bu senaryolar var. Ben, Türkiye’nin bu senaryolardan bir fayda sağlayacağına ihtimal vermiyorum. Bu senaryolar geçici senaryolardır, Türkiye’nin sorunlarını çözecek senaryolar değil. Bu yüzden iktidar mutlaka ve mutlaka senaryo yazmayı bırakmalı ve Türkiye’nin gerçekleriyle yüzleşmelidir.” dedi.

TÜRKİYE YÜZYILINI ACI BİR ŞEKİLDE YAŞIYORUZ

Hasan Karal “Seçimlerden önce bir takım aslı astarı olmayan, doğru olmayan göz boyamalarla seçimlerde başarı elde edilmeye çalışıldı. ‘Ama montaj’ denildi, ‘Ama uydurma’ denildi. Seçimlerden sonra bir müjdeler dünyası olarak tanıtımlar yapıldı, Türkiye Yüzyılı ile Türkiye’nin önünün açılacağı, ekonomik olarak sorunların çözüleceği ifade edildi ama seçimler üzerinden 1 yıl geçti. Türkiye Yüzyılı’nın Türkiye’yi getirdiği noktayı hep beraber acı bir şekilde yaşıyoruz.” diye konuştu

HABER MERKEZİ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap