SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulis: İYİ Parti'de Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tartışması!

Kulis: İYİ Parti'de Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tartışması!

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 11:29




İYİ Parti İçinde ikini turda aday konusunda hata yapıldığı ve Ekrem İmamoğlu yada Mansur Yavaş'ın aday olması gerektiği konuşuluyor





İyi Parti içerisinde, ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılan değerlendirmelerde, " Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığı durumunda seçimin kazanılacağı" görüşleri dile getirilirken, aynı zamanda "Akşener haklıydı" söylemlerinin de parti üyeleri arasında dillendirildiği iddia ediliyor.

Parti mensupları, ikinci tur seçimlerini gerilimli bir şekilde takip etti. Genel merkezde sessizlik hakimdi. İlk tur öncesinde genel merkez önünde kurulan dev ekranın ikinci tur öncesinde kurulmaması dikkat çekti.

Cumhuriyet gazetesinden Merve Kılıç'ın haberine göre, sandıkların yüzde 92'sinin açılması ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yarışı önde götürmesi üzerine parti üyeleri arasında "yanlış aday" tartışmaları başladı. İyi Partililer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesi durumunda seçimin kazanılacağını savundu. Bununla birlikte, parti içerisinde "Akşener haklıydı" söylemi hakimdi.

İyi Parti'nin içerisindeki bu tartışmalar, seçim sonuçlarına yönelik farklı değerlendirmelerin olduğunu gösteriyor. Parti üyeleri, gelecek seçimlerde daha etkili bir strateji belirlemek adına aday tercihleri üzerinde farklı düşünceleri dile getiriyor. Ancak seçim sonuçları ve parti içi değerlendirmeler, İyi Parti'nin politik geleceği ve yol haritası üzerinde etkili olabilecek önemli faktörler arasında yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap