SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Saraydaki son anket ortaya çıktı! Erdoğan bir tek buna inanıyor!

Saraydaki son anket ortaya çıktı! Erdoğan bir tek buna inanıyor!

24 Nisan 2022 Pazar - 14:46




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonucu ortaya çıktı. Önlerine gelen anket sonuçlarını paylaşan AKP'li yetkili, oylarının yüzde 35-36 olduğunu, CHP'de ise kıpırdama olmadığını belirtti.





2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde oy oranı giderek düşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonucu ortaya çıktı. AK Partili bir yetkili, kendilerine gelen anket sonuçlarını açıkladı. Diğer anketleri 'gerçekçi bulmadıklarını' söyleyen yetkili, AKP'nin oyunun yüzde 35-36'nın altına düşmediğini belirtti.

AK Partili bir yetkili, MHP’nin de en az 40 milletvekili çıkaracak oy alacağı görüşünü paylaştı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre iktidar yetkililerine göre CHP oylarında kıpırdama yok.

İYİ Parti'de muazzam bir düşüş olduğu ileri sürülürken partinin Başkanlık Divanı’ndaki kapsamlı değişikliğin de 'bu durumun yarattığı panik'ten kaynaklandığı değerlendirmesi yapılıyor.

DEVA Partisi için yüzde 1, Gelecek Partisi için ise bunun yarısı kadar oy alacağı yorumları yapılırken, “Meclis seçimlerinde biraz oy kaybetsek de çoğunluk yine Cumhur İttifakı'nda olur, Cumhurbaşkanlığı seçimini de Erdoğan mutlaka kazanır” deniliyor.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap