SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Sinan Oğan canlı yayında kendi oy oranını açıkladı!

Sinan Oğan canlı yayında kendi oy oranını açıkladı!

01 Mayıs 2023 Pazartesi - 11:53




Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı televizyon programında partisinin oy oranıyla ilgili bilgi verdi.





Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimlere iki hafta kala Habertürk TV’de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinan Oğan, gençlerin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den kendilerine doğru kaymaya başladığını söyledi.

Gençlerle konuşup projelerini anlatarak dikkatlerini çektiklerini belirten Oğan, şöyle konuştu:

”Yeni bir dil kullanıyoruz. O sebeple bizim oylarımız artıyor. Ben ilk başta, 'Sinan Oğan'ın en büyük handikabı tanınmaması' dedim. Ancak bu seçimin sonuna doğru en büyük avantajına dönüşecek. Diğerlerinin en büyük dezavantajı aslında çok tanınmak.

Sinan Oğan, gençlerin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den kendilerine doğru kaymaya başladığını söyledi.


Daha çok tanındıkça, daha çok konuştukça batacaklar. Çünkü halk artık yorulmuş onlardan. Dolayısıyla genç seçmen açısından baktığımızda gördük ki insanlar bir değişim istiyor.

'YÜZDE 7-9 BANDINDAYIZ'

Ama gerçekten bir değişim istiyor. İnsanlar değişim istiyor. Gençler yeni bir dil arıyor. Oy oranı olarak şu an yüzde 7-9 bandındayız.”

‘VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENSİNLER’

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Oğan, Türkiye'de teknolojiden, yapay zekadan bahseden ikinci bir cumhurbaşkanı adayı olmadığını da kaydetti.


Seçimlerin ikinci tura kalması durumunda alacakları kararı açıklayan Oğan;

"Biz eğer bugün buradaysak işi buraya getiren sebepler ve destek veren kuvvetler, güçler var. Bu güçler, Türk milliyetçiliği hareketinin temel ve taban güçleridir. Bu nedenle beraber karar vereceğiz.

Ona göre kararımızı açıklayacağız. Vereceğimiz kararı memleketimiz, millet için hayırlı olacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bize güvensinler. Biz vatandaşlarımızın güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık.

Seçimler zaten ikinci tura kalacak. Toplumun eğilimini değerlendirip karar vereceğiz. Vatandaşımızı HÜDA PAR ve HDP arasında sıkıştırmayacağız." ifadelerini kullandı.

‘SEÇİM GÜVENLİĞİ KONUSUNDA AÇIK OLDUĞUNA İNANIYORUM'


Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçim güvenliği meselesinin sonuçları etkileyeceğini belirterek, bu konunun tartışılmasını talep etti.

‘SAYIN SELÇUK BAYRAKTAR'I DESTEKLEYECEĞİZ’

İHA ve SİHA üretimine devam edeceklerini vurgulayan Oğan, "Sayın Selçuk Bayraktar'ı bu anlamda destekleyeceğiz. Çünkü güzel bir iş yapıyor, önemli bir iş yapıyor. Ama eksiklikleri var. Onu da tamamlayacağız. Savunma sanayi bizim olmazsa olmazımızdır. Var olanları destekleyeceğiz, yeni projeler ekleyeceğiz." dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap