SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Siyasete geri dönüyor... Tansu Çiller'e çok konuşulacak isim önerisi

Siyasete geri dönüyor... Tansu Çiller'e çok konuşulacak isim önerisi

15 Mart 2022 Salı - 12:30




Parti kurma çalışmaları yapan eski Başbakan Tansu Çiller'e parti önerileri sosyal medyada gündeme oturdu. Önerilerde Çiller'in geçmişteki siyasi hayatına göndermeler yapıldı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İYİ Parti'nin oy oranını azaltmak için parti çalışmaları yapan eski Başbakan Tansu Çiller'e parti önerileri sosyal medyada gündeme oturdu. 

"Ben milletimi özledim. Borcum var diyerek" siyasete atılma sinyali veren Tansu Çiller'in Demokrat Parti'nin başına geçeceği iddia edilmiş, ancak DP Başkanı Gültekin Uysal'ın 'Satılık değil' karşılığı sonrasında Çiller vazgeçmişti.

Son olarak 2020 yılında kurulan Bizim Parti'nin başına geçeceği ve ismini de "Büyük Türkiye Partisi" yapacağı öne sürülen Tansu Çiller'e sosyal medyada vatandaşlar parti ismi önerisinde bulundu.

Radyo programcısı Nihat Sırdar'ın sorusu üzerine öneri yapan vatandaşlardan Çiller'in geçmişteki siyasi hayatına göndermelerle dolu yanıtlar geldi.

"Çiller’in partisinin isminin belli olduğu söyleniyor. Kendisine uygun bir isim hediye etmeden siyasete dönmesine izin vermeyeceğiz herhalde değil mi? Var mı bir öneriniz?" diye soran Radyo Programcısı Nihat Sırdar'a sosyal medya kullanıcıların yanıtı şu şekilde oldu:





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap