SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Çebi yine yaptı yapacağını

Ümit Çebi yine yaptı yapacağını

05 Haziran 2018 Salı - 11:13




Saadet Partisi 3. sıra milletvekili adayı Ümit Çebi'nin "Demirtaş" çıkışı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.





Saadet Partisi 3. sıra milletvekili adayı Ümit Çebi, yerel bir kanalda seçim programı esnasında kullandığı cümleler sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

AK Parti'ye HDP'nin tutuklu yargılanan Cumhurbaşkanı adayı Selaattin Demirtaş hakkında sorular soran Çebi, "Madem suçu yok belgesi alınabiliyor ve Cumhurbaşkanı adayı olabiliyor o zaman meydanlarda neden "Yazıklar Olsun" diyorsunuz" diyerek bir AK Parti'nin Demirtaş üzerinden bir oyun oynadığı imasında bulundu.

Çebi dikkat çeken konuşmasında "Cumhuriyet Savcılığı'ndan Demirtaş'ın sicilinin temiz olduğuna dair belge alınıyor. Aday olmasında hiç bir sıkıntı olmadığına dair belge alınıyor. Türkiye'nin YSK'sı Demirtaş'ın adaylığı onaylandı mı, onaylandı. Allah aşkına ey Süleyman Soylu, bunları yapan senin iktidarın. Bir insan eğer suçlu değilse, içeride olması yanlıştır diyen bir insana sen meydanda yazıklar olsun diyorsun, ben o zaman diyorum ki size yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi 3. sıra milletvekili adayı Ümit Çebi'nin "Demirtaş" çıkışı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap