SON DAKİKA



Haber > Spor > 12. Adamımız Bizi Yalnız Bırakmasın

12. Adamımız Bizi Yalnız Bırakmasın

11 Eylül 2012 Salı - 22:37




Arsinspor, Oyak Renault yenilgisi ile başladığı 20012-2013 sezonunda ilk galibiyetini Pazar günü kendi sahasında almak için taraftarından destek bekli





ISPARTA’YI BEKLİYORUZ Arsinspor, Oyak Renault yenilgisi ile başladığı 20012-2013 sezonunda ilk galibiyetini Pazar günü kendi sahasında almak için taraftarından destek bekliyor. Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, Oyak Renault karşısında erken gelen golün sergilemek istedikleri oyuna negatif etki yaptığını belirterek, “Şans faktörü de yanımızda olmadı. Ama genç oyunculardan kurulu takımımız iyi mücadele etti ve yüreğini ortaya koyan bir oyun sergiledi. Şimdi Pazar gününü bekliyoruz” dedi. HEP BİRLİKTE Bekir Şengül, Isparta Emrespor karşısında 12’inci adam saydıkları taraftarın desteğini azami ölçüde görmek istediklerini ifade ederek, “Genç yeteneklerden kurulu takımımız tecrübeli hocası ile arayı kapatmaya çalışıyor. Takım oyunu anlamında sergilenen tablo iyi. Bu gençlere destek olmak için tüm taraftarımızı stada ve 90 dakika güzel tezahürat yapmaya bekliyoruz. Bunun için sabır ve sebat etmeyi de unutmayacağız. Arsinspor hedefleri büyük olan bir takımdır. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap