SON DAKİKA



Haber > Spor > 18 maç sonra gelen zafer!

18 maç sonra gelen zafer!

22 Kasım 2014 Cumartesi - 22:00




Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden bordo-mavili ekip, "Üç büyükler" karşısında 18 maç sonra galip geldi





Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor, "Üç büyükler" karşısındaki galibiyet hasretini sonlandırdı. "Üç büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı son 18 resmi maçı kazanamayan bordo-mavili ekip, sarı-kırmızılı takım karşısında aldığı galibiyetle güçlü rakipleri karşısındaki kötü gidişata "dur" dedi. Bu takımlar karşısındaki son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek alan bordo-mavili ekip, 945 günlük galibiyet özlemini Galatasaray'ı yenerek bitirdi. Karadeniz temsilcisi, "Üç büyükler"le 17 lig, bir de Türkiye Kupası finali olmak üzere, bundan önce oynadığı 18 maçtan 9 mağlubiyet, 9 beraberlik aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap