SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor’dan Buljubasic harekatı!

Rizespor’dan Buljubasic harekatı!

26 Temmuz 2024 Cuma - 17:19




Çaykur Rizespor, Sarajevo’nun genç orta sahası Muhamed Buljubasic’i gündemine aldı.





Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’nın Kransjka Gora kentinde kamp yapan Çaykur Rizespor, transferde de titiz bir çalışma sürdürüyor. Burada oynadığı üç hazırlık maçında kalesinde 9 gol gören Atmaca, defans ve orta alana acil takviye kararı aldı. Rizesporlu Dal Varešanović'in önermesinin ardından takibe alınan Muhamed Buljubasic, İlhan Palut’tan geçer not aldı. Bunun üzerine harekete geçen kurmaylar, Sarajevo’nun genç orta sahasını renklerine katmak için düğmeye bastı.

Varešanovic’in ‘kesinlikle alınmalı, geleceği parlak oyuncu’ şeklindeki görüşleri ve İlhan Palut’un ‘alınabilir’ raporu vermesinin ardından girişimlerini hızlandıran yönetim bu transferi bir an önce bitirmek istiyor. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki oyuncu hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Geçen sezon Bosna Ligi’nde 30 maça çıkıp bin 822 dakika sahada kalan ve 3 asist yapan Buljubasic, 4 kez Bosna Herkes U21 milli takımının formasını giydi.




İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap