SON DAKİKA



Haber > Spor > 24 Tane Kulübün hesabını versin!

24 Tane Kulübün hesabını versin!

26 Nisan 2017 Çarşamba - 12:04








Tosköyspor Kulüp Başkanı Zeki Bekar kulübünün en kötü iki yılda bir liglere katıldığına dikkat çekerek, “Erdem’in kendi ve yönetim kurulu üzerinden açılan 24 kulübün hesabını versin” dedi Tosköyspor Kulüp Başkanı Zeki Bekar kulübünün en kötü iki yılda bir liglere katıldığına dikkat çekerek, “Erdem’in kendi ve yönetim kurulu üzerinden açılan 24 kulübün hesabını versin” dedi.

Tosköyspor Kulüp Başkanı Zeki Bekar, 1 Mayıs’ta yapılacak olan ASKF seçimleri öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Mevcut Başkan Burhan Cahit Erdem’in fason kulüp iddialarına Tosköyspor’u örnek vermesine sitem etti. İşte Bekar’ın açıklamaları; Erdem’in inşaat mühendisi olduğunu biliyordum. Galiba seçim atmosferinden yorulmuş olacak ki Tosköyspor’u fason kulüplerle eş değer tutmuştur. Tosköyspor 1976’da kurulmuştur.

Cahit Erdem futbolun F’sini bilmediği zamanlar Tosköyspor, Yavuz Selim’in topraklı sahasında mücadele etmekteydi. Ben 2001 yılından bu güne kadar Toyköyspor’un başkanlığını yapmaktayım. Erdem’in bu güne kadar amatör kulüplere hiçbir katkısı olmamıştır” “Erdem bir önceki valimizden silah ruhsatlarından elde edilecek geliri amatöre aktaracağını amatör kümelere sponsor ayarlayıp gelecek parayı amatör kulüplere dağıtacağını söyledi.

Ama bunları yapmadı. 2010 yılında bilgisayar sözü verdi. Verdiği kulüpleri açıklasın. Kulübümüz 2 yıldan bu yan liglere katılamıyor. Bunda Erdem’in hiç mi payı yok. Federasyona yatırılan ücretler indirilemez miydi. ASKF’ye yatan lisans ücretleri aşağıya çekilemez miydi. Takımların antrenör sorununa bir çözüm bulunamaz mıydı” “Şimdi Kalkmış ‘Ben kapatan değil yaşatan olacağım’ diyor. Şubat ayında kulüp adına verdiğimiz beyannameden 500 lira isteyen siz değil miydiniz. Kulübümüze yapmış olduğunuz 1000 Tl’lik yardımı sırf Balaban’ı desteklediğimiz için geri istemedin mi.

Erdem kalkmış şimdi yaşatmaktan bahsediyor. ‘Projelerim var’ palavralarıyla 3 yıl daha yetki istiyor. Sorarlar adama 10 yıldan bu günü kadar hangi projeyi hayata geçirdin. “Biz kulüp idarecileri çoluğumuzdan çocuğumuzdan esirgediğimiz parayı, zamanı sporcularımıza, amatör futbola harcamış bireyleriz. Ben kaynak bulduğumda her zaman liglere katılmış bir kulüp başkanı olarak ismini kimsenin duymadığı 24 tane fason kulüp olduğunu ve bu kulüplerin Erdem ve yönetim kurulu üyelerine ait olduğunu öğrendim.  Şimdi soruyorum Erdem’e bu kulüpleri seçimlerde oy için mi kuruldu. Bizi aydınlatsın.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap