SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 oyuncuda sona yaklaştık!

3 oyuncuda sona yaklaştık!

15 Aralık 2016 Perşembe - 11:45




Bordo-mavili takımın hocası Ersun Yanal, “Transfer çalışmalarımızda sona yaklaştık. 5 oyuncunun 3’ü ile görüşmelerde sona yaklaştık. 2’si ile temas ha





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın toplantısında Konya maçının yanı sıra transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Konuşmasına terörü lanetleyerek başlayan Yanal, "Genel olarak ortaya konan futboldan memnunum" dedi. Devre arasında yapılacak transferlere de değinen Yanal, "Transferde 3 oyuncu ile sona yaklaştık. Bir oyuncu ile bitirme noktasına geldik. Diğer oyuncuların bugün yarın çözümü olacak. Trabzonspor, yönetilmesi ile artık düzgün bir profili yavaş yavaş ortaya koydu ve bütçe planlamasını yaptı. Kritik birkaç görüşme var. En az 3 oyuncu ile görüşmelerde belli noktaya geldik. 'Pardon'u olmayacak oyuncular seçmek zorundayız ve onun için zorlanıyoruz. 3 oyuncuda sona yaklaştık. 2 oyuncu ile de görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap