SON DAKİKA



Haber > Spor > 3. Yanal dönemi

3. Yanal dönemi

15 Mayıs 2016 Pazar - 11:54




Mandıralı’nın görevine son verilmesinin ardından Başkan Usta dün Ersun Yanal ile masaya oturup el sıkıştı ve işi imzaya bıraktı.





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeniden yapılanma yolunda ilk adımı teknik direktör konusunu çözerek attı. Antalyaspor yenilgisi sonrası Hami Mandıralı’nın görevine son veren Usta, dün gündemdeki Ersun Yanal ile masaya oturdu. Kulübün içinde bulunduğu sorunlar göz önüne alındığında yerli bir teknik adamla çalışma düşüncesiyle hareket eden Usta, Yanal ile yaptığı görüşmede el sıkıştı. Daha önce Trabzonspor’u iki kez çalıştıran Ersun Yanal’ın zorlu görevin altından kalkacağına inanan Usta’nın konuyu yönetimiyle de akşam yaptığı toplantıda masaya yatırdığı seslendirildi. Başkanın İstanbul’daki ofisinde bir araya gelen kulüp kurmayları Yanal isminde hemfikir oldukları belirtildi. Büyük bir aksilik olmazsa tecrübeli teknik adam ile bugün veya yarın 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Yunus Mermertaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap