SON DAKİKA



Haber > Spor > 5'te 5 yapmalıyız

5'te 5 yapmalıyız

29 Eylül 2015 Salı - 07:12




Fırtına'nın hocası Osmanlı maçının telafisi için takımına rotayı çizdi, 5 maçta 15 puan istedi. Gürcü hoca, “Osmanlı deplasmanını kazansaydık 5 maçlık





Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'den oyuncularne mesaj var. Trabzonspor’un hocası Şota, Osmanlı şokundan sonra yaşadıklarını, “Ben de anlamadım. 1 hafta bile değil, daha kısa. Bu nasıl oldu, aynı takım nasıl bu hale geldi anlamadım. Araştıracağız, konuşacağız” sözleriyle özetlemişti.

Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, önce kurmayları ve sportif direktör Süleyman Hurma, ardından da öğrencileriyle konuştu. Tüm takımına seslenen Karadeniz temsilcisinin teknik patronunun şu mesajları verdiği öğrenildi: “Ben sizleri tanıyamadım. Sanırım sizler de maçı bir daha izlemişsinizdir. Sizlerin de kendinizden memnun olduğunuzu sanmıyorum. Eğer Osmanlı deplasmanını kazansaydık 5 maçlık seride belki 1 beraberlik hakkımız olacaktı. Ancak artık öyle bir şansımız yok. Zirve için 5’te 5 yapmak zorundayız.”

Analiz toplantısı bugün

Bu arada ekibiyle birlikte Konyaspor’un bu sezon oynadığı tüm maçları izleyen Gürcü teknik adamın yardımcılarıyla birlikte bugün detaylı bir analiz toplantısı yapacağı öğrenildi. Başarılı çalıştırıcı, takımına formda Konyaspor’u tam olarak ezberletmeyi planlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap