SON DAKİKA



Haber > Spor > A Millililer Karadağ karşısında

A Millililer Karadağ karşısında

26 Mart 2018 Pazartesi - 17:31








A Milli Takım, ikinci hazırlık maçında bu akşam Karadağ karşısına çıkıyor. Ay-Yıldızlılar, Karadağ karşısında iyi futbol ve galibiyet hedefliyor. Karşılaşma saat 20.10’da başlayacak.

EURO 2020 öncesi yeni sayfa açmaya çalışan A Milli takım hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’da İrlanda ile karşılaşan ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Ay-Yıldızlılar, bu akşam Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Podgorica Şehir Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 20.10'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı, Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. A Milli takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve öğrencilerinin Karadağ karşısında iyi futbol ve galibiyetle ayrılıp gelecek adına umut vermesi bekleniyor. Millilerimiz Ekim ayında EURO 2020 için başlayacak grup elemeleri öncesi moral bulmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap