SON DAKİKA



Haber > Spor > Açıklaması komik oldu

Açıklaması komik oldu

06 Şubat 2015 Cuma - 10:51








Burak Gürdal, istifasından sonra yaptığı açıklamada, ailevi sorunları ve transferlerin bitmesi nedeniyle, bulunduğu görevden istifa ettiğini bildirirken, hiç kimseyle bir problemi olmadığının altını çizdi. Acaba öyle mi? Bu açıklaması bize hiç inandırıcı gelmedi. Biraz komik bir senaryo gibi oldu Gürdal'ın yaptığı açıklama. Bırakın onu bunu bir kenara. Düşünebiliyor musunuz, işin tam göbeğinde olacaksın, yapılan bütün transferlerde imzan olacak, üstelik teknik direktör konusunda tam yetkili kılınıp öyle hareket edip Halilhodzic'i getireceksin, sonra da ailevi sorunları gerekçe gösterip hadi bana eyvallah diyeceksin. Yapma Sayın Gürdal Bey! Gitmen bu kadar mı kolay olacaktı? Yapılan ve tavan yapan borçta senin hiç mi kabahatin yok?

KİMİN HABERİ VARDI?

CEO'nun istifasından sonra, Trabzonspor'un içerisine yine her zaman olduğu gibi kınalı kuzumuzu soktuk. Kuzumuzdan olayın perde arkasını ve kulübün içerisinde neler yaşandığını araştırmasını istedik. Kuzumuz Trabzonspor'un içerisinin toz duman olduğu, kısa sürede yeni ayrılıkların yaşanacağı bilgisini bizlere verdi. Diğer yandan CEO Burak Gürdal'ın istifasından sadece başkanın haberi olduğunu, diğer yöneticilerin ise bu istifayı medyadan öğrendiğini aktardı. Ne garip değil mi? Trabzonspor gibi markanın nasıl yönetildiğini gördükçe insan karamsarlığa kapılmıyor değil. Baksanıza kurumun en önemli biriminin başındaki isim istifa ediyor, yöneticilerin haberi yok.

SANDIĞA YANSIR MI?

Divan Kurulu Başkanlığının seçimine sekiz gün kaldı. Divan Kurulu seçiminde oy kullanacak üyelerle ve Divan Kurulu başkan adaylarına destek olanlarla konuştuk. Kiminle konuşmuşsak, hemen hemen hepsi birlik beraberlikten söz etti. Konuştuklarımızdan edindiğimiz intiba, rüzgarın Ali Sürmen'den yana olduğu yönünde. Başkan adaylarından Ali Sürmen'e büyük bir teveccüh var. Bakalım bu teveccüh sandığa yansıyacak mı?


İSTEYECEK, YOKSA GERİSİ YALAN

Trabzonspor yarın önemli bir derbi maçına çıkacak. Fenerbahçe ile oynayacak maç bordo-mavililerin bir bakıma zirvedeki yarışta 'ben de varım' deme müsabakası olacak. O nedenle Fenerbahçe maçı Trabzonspor için final maçı olacak. Trabzonspor'un yapması gereken mi; inanıp istekli, arzulu ve coşkulu oynamasıdır. Gerisi teferruattır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap