SON DAKİKA



Haber > Spor > Akıllar Fener'de

Akıllar Fener'de

31 Ocak 2015 Cumartesi - 11:25








Kayseri Erciyes karşısında gelen galibiyetin zorluğu akılların biraz da Fenerbahçe karşılaşmasında olduğunun göstergesiydi. Erciyes’i Avni Aker’de konuk eden bordo-mavililer maça istekli başladıysa da bir türlü oyun anlamında kontrolü sağlayamadı.

Buna rağmen Mehmet Ekici ile skor avantajını yakalayan Trabzonspor golün ardından bir nebze daha temposunu artırdı. Ancak bu tempo uzun sürmedi. Yine konuk ekibin üstün oynadığı bir dakikada ilk yarının son anında ikinci golü bulan bordo-mavililerin ikinci yarıdaki tempoları iyice düştü.

Tempolu ve hücum oyununu seven Trabzonspor bu etkisini gösteremezken bu yıl pozisyon adına da problem yaşadı. Özelikle bordo-mavili ekipte bireysel yetenekli oyuncuların Sefa, Fatih, Erkan’ın orta alanda etkisiz kalmaları oyunu da etkiledi. İstedikleri gibi hücuma çıkamadılar.

İkinci yarıya 2-0 önde başlamasına rağmen Trabzonspor Erciyes karşısında çok zorlandı. Genel olarak beklenenin altında bir oyun sergileyen Trabzonsporlu oyuncuların ilk yarıdaki oyunu ve devreye 2-0’lık skorun avantajıyla girmesi biraz da sanki akılların Fener maçında olduğunu gösterdi.

Evet, dün gece Trabzonspor adına güzel bir oyun yoktu ama bordo-mavililer önemli karşılaşma öncesinde önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırdı.


Elbette Fenerbahçe karşılaşması çok daha farklı bir havada geçecek. Ve dün gece izlediğimiz Trabzonspor bu karşılaşmada farklı bir görüntü sergileyecektir. Yeni transfer Erkan Zengin’e bir pencere açarsak...

Erkan’ın bireysel olarak çok yüksek tempoda oyun yapısı yok. Sprinter değil pas ve merkeze yakın oynamayı seven oyuncu. Erkan merkeze yakın oynadığında takıma daha fazla katkı yapacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap