SON DAKİKA



Haber > Spor > Aklımızda zafer var

Aklımızda zafer var

20 Kasım 2016 Pazar - 08:00




TRABZONSPOR Teknik Patronu Ersun Yanal, Antalyaspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.





Kendileri için her yolun 3 puana çıktığını açıklayan deneyimli teknik adam, “Milli maç arasında eksikliklerimizi giderme fırsatı bulduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Her yönüyle Antalyaspor maçına hazırız ve kazanmak için oyun anlamında sahada futbolcularım gerekeni yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. Antalyaspor maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak istediklerini dile getiren Yanal, “Ligdeki durumumuz ortada. Bir an önce kendimizi yukarıya doğru atmamız için seri galibiyetler almak zorundayız. Bunun ilk adımını da Antalyaspor karşısında atmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle rakibimiz karşısında beklenen neticeyi alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan isteğim son dakikaya kadar takımlarını coşkulu bir şekilde desteklemeleri” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap