SON DAKİKA



Haber > Spor > Aklını kullandı Trabzonspor

Aklını kullandı Trabzonspor

31 Ocak 2015 Cumartesi - 11:26








Keçiören oyunundan esinlenen Şifo hoca dakika yirmide uyandı.

"Kapanan takımları açamaz Trabzonspor" üzerine kurduğu taktiği Mehmet Ekici bozdu. Yüzde onluk hakem desteği olsa da ters doksana gitmesi ustalık kokuyordu.

Desteği hiç yadırgamıyorum; bu ülkede üstlere çıkmanın olmazsa olmazı o, çok iyi biliyorum...

İkinci maçtır ortaya yönetiyor hakemler. İlk devrenin aksine ihtiyaç olmasa bile yardım arıyorlar.

Dikkat çekici...


İki ustanın göz göze geldiği anda tabelada iki sıfır yazıyordu. Övgüyü tehlikeli buluyorum dilerim zarar vermez. Çok doğru planlamış Ersun Yanal.

Sivas maçında kurguladığı takım savunması artı çabuk içine atak organizasyonunu koymuş. Ekici, Özer, Bosingwa, Erkan başrolde olmak üzere aklını kullandı Trabzonspor...

Önlenmesi zor ayağa isabet paslarla geldi. İki açığın hareketi doğruydu, bek bindirmelerini ekledi...

Güzel işler bunlar. Şu kalite futbolcu grupları daha fazlasını yapabilir. Üzerine koyarak gitmesini beklememiz normal. Erciyes zayıftı yazmam. O zayıflara kaybedilen puanlar neticeyi belirliyor. Kaldı ki Trabzonspor zayıf, güçlü ayırmaz her maçı kendi hedefi için oynar...

Hocadan beklentim; şu kadroda ısrar etmesi, yarım yarım oynayan lejyonerlerden takımı temizlemesi, altı aydır attığı üç adıma üç daha katmayan eksik yeteneklerden kurtarması.


Böyle galibiyetler güzeldir. Sonraki maça daha bir güvenli çıkıyorsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap