SON DAKİKA



Haber > Spor > Aptallık ettim

Aptallık ettim

14 Kasım 2015 Cumartesi - 15:27




Real Madrid'in Fransız milli futbolcusu Karim Benzema’nın, şantaj suçlamasıyla alındığı gözaltı sırasında ara buluculuk yaptığını kabul ettiği iddia e





Olympique Lyon'da oynayan Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Real Madrid'in Fransız milli futbolcusu Karim Benzema'nın, sorguda ara buluculuk yaptığını itiraf ettiği ileri sürüldü. Fransız basınının, adli kaynaklara dayanarak verdiği habere göre, sorgunun başında olaylarla kesinlikle ilgisi olmadığını belirten ve suçlamaları reddeden Benzema'nın, üçüncü sorgu sırasında ise, ''Mathieu Valbuena ve Karim Zenati arasındaki ilişkileri düzeltmek için ara buluculuk yaptım, aptallık ettim, şimdi bunu görüyorum'' dediği ileri sürüldü. Konuyla ilgili soruşturma Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" konusunda yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli olarak çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin Avro istendiği öne sürülüyor. Olayla ilgili olduğu belirlenen üç kişinin halihazırda tutuklu bulunduğu soruşturma kapsamında, Fransız futbolcu Djibril Cisse de başkent Paris'te 13 Ekim'de gözaltına alınmış, aynı gün serbest bırakılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap