SON DAKİKA



Haber > Spor > Aranan kan Pereira

Aranan kan Pereira

01 Temmuz 2015 Çarşamba - 09:54




Trabzonspor’un Benfica ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyla temasa geçtiği, hatta devreye eski takım arkadaşı Oscar Cardozo’yu soktuğu belirtil





M’bia transferiyle taraftarların gönlünü alan Trabzonspor, eksik mevkilere oyuncu takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürürken sağbek için gündeme sürpriz bir isim geldi. Karadeniz ekibinin Benfica ile sözleşmesi biten Uruguaylı yıldız futbolcu Maxi Pereira’ya kanca attığı ileri sürüldü. Galatasaray, Porto ve Roma’nın da kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği deneyimli oyuncu için Trabzonspor’un kesenin ağzını açacağı belirtiliyor. 

Benfica’nın da sözleşme yenilemek istediği ancak ayrılmakta ısrarcı olan Pereira’nın ikna edilmesi için Trabzonspor’un devreye Oscar Cardozo’yu soktuğu iddia edildi. Eski bir Benficalı olan Cardozo’nun uzun yıllar birlikte forma giydiği ve şampiyonluklar yaşadığı yakın arkadaşını Trabzon’a getirmek için çaba harcadığı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in Cardozo’ya olduğu gibi Uruguaylı futbolcuya da 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif ettiği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap