SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Güler'in sözleşmesinde '1500 dakika' detayı!

Arda Güler'in sözleşmesinde '1500 dakika' detayı!

05 Temmuz 2022 Salı - 17:17




Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Arda'nın sözleşmesinde serbest kalma maddelerinde ise çarpıcı bir detay ortaya çıktı.





3 yıllık imza attı 

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği Arda Güler, Fenerbahçe ile 3 yıllık mukavele imzalamıştı. 17 yaşına henüz giren genç oyuncunun yeni sezonda Jorge Jesus'tan ne kadar süre alacağı merak konusu. Ancak alacağı bu süre, Arda'nın geleceğini de etkileyecek.

Az süre alırsa 5 milyon euro'ya serbest 

Ajansspor'un haberine göre, Arda Güler, Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmesinde "Her bir sezonda en az 1500 dakika (18 maç) oynayacak. Süre bundan az olduğu takdirde 5 milyon euro'ya serbest kalacak" maddesi var.
Arda'nın sözleşmesindeki bu madde, Fenerbahçe taraftarını endişendiriyor.

20, 25 ve 30 milyon euro'luk maddeler 


Eğer Jorge Jesus, Arda Güler'e önümüzdeki sezon 1500 dakikadan daha az süre verirse, Avrupa devleri Arda'yı 2023 yazında sadece 5 milyon euro'ya satın alabilecek.

Arda'nın taahhüt edilen süreyi alması halinde ise yılları göre sırasıyla 20 milyon euro, 25 milyon euro ve 30 milyon euro serbest kalma maddeleri var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap