SON DAKİKA



Haber > Spor > Arsinspor kenetlendi

Arsinspor kenetlendi

30 Ağustos 2013 Cuma - 09:25




Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki Trabzon temsilcisi Arsinspor’da gözler hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçına çevrildi.





HEDEF 3 PUAN Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki Trabzon temsilcisi Arsinspor’da gözler hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçına çevrildi. Lige evinde oynayacağı karşılaşma ile start verecek olan Sarı-Siyahlı ekip güçlü rakibini yenip sezona moralli başlamakta kararlı. Öte yandan yönetime istifasını veren ancak istifası kabul edilmeyen Asbaşkan Bekir Şengül bu yıl kulüpte ikinci başkan olarak görev almaya devam edecek. ŞENGÜL DEVAM DEDİ Şengül, zor günlerin geride kaldığını belirterek, ligde özlenen Arsinspor’u kurduklarını söyledi. Pazar günkü maçta taraftarları tribünleri doldurup takıma desteğe davet eden Şengül, “Lige iyi başlamak istiyoruz. Nasıl başlarsak öyle devam ederiz. İlk maçta üç puanın yanı sıra dört haftada on puan hedefliyoruz ve bunu başarabilecek güçteyiz. İlerleyen günlerde tecrübeli bir stoper de alarak transferi noktalamayı düşünüyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap