SON DAKİKA



Haber > Spor > Arsinspor’a Hakem engeli!

Arsinspor’a Hakem engeli!

03 Şubat 2018 Cumartesi - 16:45




Sarı-Siyahlılar önce ofsayttan gol yedi ardından penatlısı verilmeyerek sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.





TFF 3. Lig 3. Grup’ta kötü günler geçiren ve puan cetvelinde son sırada bulunan Arsinspor dün sahasında konuk ettiği Aydınspor 1923’e her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-1 mağlup oldu. Rakibi karşısında kazanıp üzerindeki kara bulutları dağıtmak hedefiyle sahaya çıkan Sarı-Siyahlılara hakem Hakan Ülker ve triosu engel oldu.

26’da kalesinde gördüğü golle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Arsinspor ikinci yarının hemen başında ofsayttan bu kez ikinci golü filelerinde gördü. 58’de Onur ile farkı bire indiren Sarı-Siyahlılar bu kez hakem Hakan Ülker’e takıldı. Ülker rakibin ceza sahası içinde elle oynamasını görmezden gelip Arsinspor’un net penaltısını vermedi. Karşılaşma 2-1 Aydınspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

HAKEMLER: Hakan Ülker *, Mustafa Çevik *, Emrah Akkaya *

ARSİNSPOR: Mehmet Can **,  Caner **, Mücahit **, Adem ***, Miraç **, Haluk**, İlhan Faruk *(Dk.84 Sergen ?), Enes *(Dk.56 Serkan *), Mehmet Berk *(Dk.46 Mesut **), Mahmut **, Onur ***

AYDINSPOR 1923: Ulaş ***, Ramazan **, Ceyhun ***, İsmail **(Dk.60 Çağlayan *), Osman **, Habib ***, Serkan **, Artun **, Ömer ***, Mikail ***(Dk.90+1 Yusuf ?), Mesut ***(Dk.90+3 Tuncay ?)


GOLLER: Dk.26 Mesut, Dk.47 Habib (Aydınspor 1923), Dk.58 Onur (Arsinspor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap