SON DAKİKA



Haber > Spor > Asla yalnız değilsiniz

Asla yalnız değilsiniz

29 Nisan 2017 Cumartesi - 11:30




U-14 Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan Araklı 1961’e Akyüz’den tam destek.





2016-2017 U14 Trabzon İl Şampiyonu Araklı 1961’e Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz’den jest. Trabzon’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Mavi-Siyahlı ekibe forma desteği veren Akyüz takıma da Deniz Yıldızı Restoran’da yemek verdi.

Yemekte Araklı 1961 Kulübü Başkanı Erdal Koçaslan, Altyapı Sorumlusu Fatih Bülbül, Altyapı Teknik Gelişim Sorumlusu Zeki Yakupoğlu, U14 Antrenörü Memiş Emin, U16 Antrenörü Tuncay Balcin, Altyapı Malzeme Sorumlusu Fatih Aktaş ile 14 takımı sporcuları yer aldı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğuna dikkat çeken Akyüz, “Bu minik gençlik bizlerin emaneti. Onlara ne kadar destekolursak yarınlarımız o kadar aydınlık olur. Başarılarında onların önlerini açmazsak hepsi kaybolup gider.

Bu çocukların hepsi bizim için önemli birer değer” dedi. 1961 Araklı Kulüp Başkanı Erdal Koçaslan, Ahmet Akyüz’ün amatör kulüpler için önemli bir değer olduğunu, amatöre önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap