SON DAKİKA



Haber > Spor > Atletico Madrid Kerem Aktürkoğlu'na yeni Arda gözüyle bakıyor

Atletico Madrid Kerem Aktürkoğlu'na yeni Arda gözüyle bakıyor

08 Şubat 2022 Salı - 17:10




Galatasaray için sezon tam anlamıyla felaket şekilde geçerken takımın sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu performansıyla Avrupa kulüplerini peşine takmış durumda.





Galatasaray'ın 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu oynadığı futbol ve attığı gollerle Galatasaray'ın en gözde futbolcularından biri olarak dikkat çekiyor. 

Bu sezon 36 maça çıkan futbolcu attığı 9 golün yanı sıra yaptığı 7 asist ile de tam 16 gole doğrudan katkı sağladı. Bu performansıyla Fransa'nın Lyon, Almanya'nın Wolfsburg ve İngiltere'nin Brentford ekiplerinin radarına giren futbolcu için en ciddi talip ise Arda Turan'ın da 4 sene formasını terlettiği Atletico Madrid.

ATLETİCO, KEREM İÇİN DE ARDA TAKTİĞİNİ UYGULAMAK İSTİYOR

2011 yılında Sarı-Kırmızılı ekipten Arda Turan'ı 13 milyon euro karşılığında transfer eden milli futbolcunun forma giydiği dönemde 1 lig şampiyonluğu 1 de kupa şampiyonluğu yaşayan Başkent ekibi sonrasında Arda'yı 34 milyon euroya Barcelona'ya satarak iyi de kazanç sağlamıştı.

Arda'da izlediği yolu takip etmek isteyen son La Liga şampiyonu, 13-15 milyon euro bandında bir fiyata bu işi çözmek istiyor.


Galatasaray yönetiminin de elindeki en kıymetli değerlerden biri olan futbolcusu için pazarlığı 20 milyon Euro'dan açacağı fakat tarafların orta noktada buluşacağı tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap