SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca'da hedef 3 puan

Atmaca'da hedef 3 puan

19 Eylül 2014 Cuma - 11:50




Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetlerini almak i





Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Adana’da Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da Basın Sözcüsü Aykut Ferah, rakiplerinin sahasının bakımda olması nedeniyle maçın Adana'da oynanacağını belirterek, bunun iki ekip için bir avantaj veya dezavantaj oluşturmadığını ifade etti. Ferah, "Rakibimizin az da olsa seyirci avantajı olabilir ama biz deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini biliyoruz. Buna göre tedbirlerimizi alarak mücadele edeceğiz" dedi. Ferah, bu sezon yaptıkları takviyelerle daha da güçlendiklerini dile getirerek, oyun planında da bazı değişikliklere gittiklerini söyledi. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın geçen sezon Çaykur Rizespor'un başında görev yaptığına dikkat çeken Ferah, "Rıza hoca bizim için çok değerli ve takıma önemli katkıları olan bir isim. Futbolcuların birçoğunu onun isteğiyle kadromuza kattık ve oyuncuları yakından tanıyor" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap