SON DAKİKA



Haber > Spor > Atom Karınca Serdar Gürler

Atom Karınca Serdar Gürler

04 Ağustos 2014 Pazartesi - 11:25




Arkadaşları arasında çalışkanlığı nedeniyle atom karınca lakabıyla anılan Serdar Gürler Trabzonspor için büyük bir kazanç olacağı sinyalini güçlü bir





Trabzonspor kampının çalışkan oyuncularından bir tanesi de Serdar Gürler. Ağır idman temposuna rağmen bitmek bilmeyen enerjisi ile göz önünde olan yetenekli futbolcunun bu durumu da Boşnak teknik adamın oldukça ilgisini çekiyor. Arkadaşları tarafından atom karınca lakabıyla anılan genç oyuncu Bordo-Mavili ekip için büyük kazanç olacağı yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Vahid Halilhodzic’in yakından takip ettiği başarılı oyuncunun Boşnak teknik adamın kafasında oluşturmaya çalıştığı 11’de önemli yer tuttuğu bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili formayı sırtlayan her oyuncunun takımı iyi noktalara getirmek için büyük gayret sarfettiğini vurgulayan Serdar Gürler, “Bende takımın önemli bir parçası olmak istiyorum. Kimse yedek kalmak istemez. Sahada takıma bir şeyler vermek istiyorum. Bu doğrultuda çok çalışıyorum” dedi. Eşi moral verdi Kampta çalışkanlığıyla göz dolduran Serdar’a Augsburg ile yapılan hazırlık maçı öncesinde eşi moral verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap