SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor

Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:25




THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı yaklaşıyor. Dev organizasyon, 24 Mayıs'ta Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçıyla Berlin'de başlayacak.





Avrupa basketbolunun zirvesinde, heyecan dolu hafta sonu yaklaşıyor. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e 24-26 Mayıs tarihleri arasında Berlin ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Real Madrid, Panathinaikos ve Olympiakos, kıtanın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Beko, bu sezon 5 yıllık Dörtlü Final hasretine son verdi. Sarı lacivertliler, normal sezonu 20 galibiyet, 14 mağlubiyetle altıncı sırada kapattı.

2017’de İstanbul’da şampiyon olan Fenerbahçe Beko, 2’nci kez Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele edecek. Temsilcimiz, Dörtlü Final’in ilk maçında 24 Mayıs saat 19’da Panathinaikos ile karşılaşacak. Diğer yarı final eşleşmesinde ise son finalistler Real Madrid ile Olympiakos karşılaşacak. Son şampiyon Real Madrid, normal sezonu açık ara lider tamamladı. İspanyol ekibi, play-off turunda da Baskonia’yı 3-0 geçti. Olympiakos ise 5’inci sıradan play-off turuna giriş yaptı. Yunan ekibi de Barcelona’yı 3-2 elemeyi başardı. Real Madrid - Olympiakos yarı final maçı, 24 Mayıs saat 22’de başlayacak.

Dörtlü Final heyecanına Berlin’deki Uber Arena ev sahipliği yapacak. Şampiyonluk maçı ise 26 Mayıs Pazar günü 21’de başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap