SON DAKİKA



Haber > Spor > Bambaşka bir yolculuk başlayacak

Bambaşka bir yolculuk başlayacak

10 Aralık 2015 Perşembe - 11:12




Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Sportif, ekonomik ve itibar anlamında, kurumsallaşma anlamında da bambaşka bir yolculuk başlayacak. Herkes emin ol





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Bordo-Mavili kulübü iyi noktalara getirmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını ifade etti. Trabzonspor'da çok derin sorunlar olduğunu kaydeden Usta, “‘Sorunlar ne oldu, nasıl olacak?’ dersek bunun altından çıkamayız. Kimse merak etmesin, bu camia kulübüne ne kadar sahip olduğunu gösterdi. Onlar aslında bir işaret bekliyor yönetiminden. 'Biz buradayız. Siz de yönetim olarak iyi işler yapıyorsanız ayağa kalkarız' diye işaretini verdi” dedi. Muharrem Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sportif, ekonomik ve itibar anlamında, kurumsallaşma anlamında da bambaşka bir yolculuk başlayacak. Herkes emin olsun biz burada çok güzel işler çıkartacağız. Bütün camia ile birlikte yürüyeceğiz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama büyük bir tecrübe ile buradayız. Bu tecrübe hem kulübümüze hem camiaya çok büyük şeyler katacaktır.” Kulübün ekonomik sorunlarının bilincinde olduklarını söyleyen Usta, “Ekonomik sorun çok derin. Bizim çok detaya girip, Trabzonspor camiasının kafasını bunlarla meşgul etmemize gerek yok. Kulüpteki derin sorunları biliyoruz. Bugünden yarına her şey güllük gülistanlık olmayacak. Belli bir sistem içerisinde bunların hepsini yola koyacağız. Neye soyunduğumuzu ve nasıl bir tablo olduğunu biliyoruz. Belli bir süre içerisinde bunu rayına koyup Trabzonspor'u iyi bir noktaya taşıyacağız” dedi.

Futbolcuların kafası rahatladı

Başkan seçilmesinin ardından yaptığı ilk işlerden birinin mevcut futbolcularla görüşmek olduğunu kaydeden Usta, “Futbolcularla da görüştüm. Onların birçok sorunu var. Önlerinin parlak olduğundan, Trabzonspor'un büyük bir kulüp, büyük bir camia olduğundan, her ne kadar çeşitli nedenlerle başarısız olsak da onların aslında aktör olduğundan, bizim onların arkasında durduğumuzdan, camianın onlardan bir mesaj beklediğinden bahsettim. Oyuncuları (gerçeği konuşmak gerekirse) çok mutsuz gördüm. Yaptığımız konuşmadan sonra kafalarının biraz rahatladığını düşünüyorum” dedi. 

Hepsine ihtiyacımız var!

Trabzonspor adına Türk futbolunda yeni bir dönemin başladığını belirten Usta, "Bu yeni dönemi ben, 'eskisi kötüydü, yenisi iyiydi' diye kullanmıyorum. Her yönetimin kendine ait bir tarzı vardır. Ona da saygı duymak gerekir. Bizim yapmamız gereken Trabzonspor'u içinde bulunduğu sorunlardan kurtarmak ve kulübü yukarıya doğru taşımak. Bu anlamda bir değişimden ve dönüşümden bahsediyorum. Bu dönüşümde bizim eski başkanlarımızın tamamına, camianın önde gelenlerine, sivil toplum kuruluşlarına ve taraftarlarına hepsine ihtiyacımız var. Bu dönüşüm sadece bizimle olacak bir şey değil. Bunu birlikte yapmamız lazım” dedi. 

Yıldırım'dan telefon almadım

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan tebrik telefonu aldınız mı?" sorusuna ise, “Hayır böyle bir telefon almadım. Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve diğer kulüplerdeki arkadaşlarımızdan telefonlar geldi. Söylediğiniz anlamda bir telefon gelmedi. Gelirse de herhangi bir tepkimiz olmaz. Sporun gerektirdiği unsurları bizim sahiplenmemiz lazım. Trabzonspor olarak bizim Türkiye'ye vermemiz gereken bir mesaj var. Biz başarı istiyoruz. Biz Türkiye'de doğru bir çizginin sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz. Trabzonspor'a ülke genelindeki sempatiyi artırmamız lazım. ‘Trabzonspor medeniyetin işaretini taşıyan bir kulüptür’ olgusunu yerleştirmemiz lazım. Yapılması gereken de bu” karşılığını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap