SON DAKİKA



Haber > Spor > Beklenti ile söylem farklı

Beklenti ile söylem farklı

30 Eylül 2014 Salı - 11:15




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bazı maçlarda beklentilerle söylemler farklı olabiliyor. Ümit ve Lualua’dan büyük beklenti içine gir





Çaykur Rizespor bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamazken Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in yıldız futbolcuları sert dille uyardığı ifade edildi. Son oynanan Bursaspor maçında sergilenen futboldan dolayı oyuncularını eleştiren Özdilek, "Maçın ikinci yarısında 5-6 tane ofansif oyuncu ile oynadık. Ama maçın geneline baktığımız zaman çok hareketli oyuncumuz yoktu" dedi. Teknik patron Özdilek, "Özellikle Ümit ve Lualua'dan beklentim çok yüksekti ama beklenti söylemlerle farklı olabiliyor. Performansları beklentinin altında kaldığından zor durumda kaldık. Rakibimiz bir önceki maçına göre kötü oynamasına rağmen kazandı. Futbolda oyundan çok skor önemli. Biz kazanmayı başaramadık" ifadelerini kullandı. Özdilek, şunları söyledi: "Burada birçok şeyi hak eden bir başkan, yönetim kurulu ve bir taraftar grubu olduğuna inanıyorum. Bununla da oyuncularım sorumluluklarını biraz daha yukarıya taşımalılar. Futbol geçmişle yaşanmıyor. Bugün ve geleceği çok önemli. Bu yüzden sorumluluğu yukarıya taşımak zorundalar."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap