SON DAKİKA



Haber > Spor > Berra Umay diyenli İl birincisi oldu

Berra Umay diyenli İl birincisi oldu

02 Mayıs 2023 Salı - 15:38




Trabzon'da Geleneksel Türk Okçuluğu ve Modern Okçuluk İl Birinciliği yarışması gerçekleştirildi. İskenderpaşa ortaokulu öğrencisi Berra Umay Diyenli kendi kategorisinde il birincisi oldu





2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları nefes kesti. Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde bulunan sentetik çim sahada gerçekleştirilen müsabakalarda hedefi bulan okların birbirine yakın aralıklarda olması müsabakaların heyecanını doruklara çıkardı. Gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde dereceye girerek Trabzon’u ve okullarını bölge şampiyonasında temsil edecek olan öğrencilere kupa ve madalyaları taktim edildi.

TRABZON İSKENDERPAŞA Ortaokulu Öğrencilerinden Berra Umay Diyenli Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarında kendi kategorisinde il birincisi oldu. Bölgede yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Diyenli’nin babası Abdullah Diyenli;” Kızımı tebrik ediyorum. Bugünlere gelmesinde büyük emeklerini olan Yunus Özkurt hocama teşekkür ediyorum.  Vatana millete hayırlı evlat olmasını temenni ediyorum. İnşallah bir gün olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırır. Diğer dereceye giren çocuklarımızı da kutluyorum” diye konuştu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap