SON DAKİKA



Haber > Spor > Beykan da listede!

Beykan da listede!

22 Mayıs 2016 Pazar - 13:47




Ersun Yanal’ın gözde isimlerinden birinin de Süper Lig’den düşen Medicana Sivassor’un genç sol kanat oyuncusu Beykan Şimşek olduğu belirtildi.





Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine yeni başlayan ve özellikle takımın eksik bölgelerini tespit edip, buralara yapılacak transferler konusunda hummalı bir çalışma yürüten Ersun Yanal’ın gözde isimlerinden birinin de SporYorum'un haberine göre Süper Lig’den düşen Medicana Sivassor’un genç sol kanat oyuncusu Beykan Şimşek olduğu belirtildi. Sivasspor küme düşmesine rağmen, takımın en etkili isimlerinden biri olarak gözüken Beykan’ın alınmasının stratejik açıdan da önem taşıdığının altı çizildi.

BEYKAN DA SICAK BAKIYOR

Ersun Yanal’ın, “Adam eksilten, oyunu dikine oynayabilen, dar alanda etkili olan ve ceza alanı içine öldürücü ortalar yapabilen Beykan’ın transferi halinde, çok önemli bir eksik de giderilmiş olur” dediği vurgulandı. Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın da, Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Beykan Şimşek’in transferi için bugünlerde harekete geçeceği ve genç oyuncunun işini bitirmeye çalışacağı ifade edildi. Beykan’ın da Bordo-Mavili takıma gelmeye sıcak baktığı dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap