SON DAKİKA



Haber > Spor > Birinci'nin takviye isteği

Birinci'nin takviye isteği

22 Temmuz 2014 Salı - 12:23




Çotanakların teknik patronu Mehmet Birinci, yeni sezon hazırlıklarının yolunda olduğunu ancak takıma en kısa sürede takviye yapılması gerektiğini ifad





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken Teknik Direktör Mehmet Birinci, çalışmaların yolunda gittiğini ancak en kısa sürede takıma mutlaka takviye yapılması gerektiğini dile getirdi. Birinci, "En az 4-5 arkadaşı aramıza katmamız lazım. Ekonomik gücümüzü de göz önüne alırsak şu anda futbolcu fiyatları yüksek. Bu hafta sonuna doğru veya ikinci etap başlamadan bu boşluklarımızı dolduracağız. Kadro eksiğimiz olduğu için kapasite açısından memnun değilim" açıklamasını yaptı. Birinci, "İlk etap çalışmaları bu hafta sona erecek. 31 Temmuz'da Kartepe'de olacağız. Orada ikinci etap çalışmalarımız 22 Ağustos'a kadar devam edecek. Sırasıyla Ankaragücü, Sarıyer, Karagümrük ve Kuveyt liginden bir takımla maç planladık. Benim oradaki düşüncem 6 hazırlık maç yapmak" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap