SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitmeyen aşk Emanuelson

Bitmeyen aşk Emanuelson

21 Haziran 2015 Pazar - 10:11




Trabzonspor geçen sezon başında kadrosuna katmak istediği Hollandalı sol kanat oyuncusu için yeniden harekete geçti. Bordo-Mavililer bu kez transferi





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ısrarla sol kanata transfer istemesinin ardından çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Karadeniz ekibi, aradığı oyuncuyu İtalya’da buldu. Geçen sezon başında Bordo-Mavili ekibin kapısından dönen Urby Emanuelson’a yeniden talip olan Trabzonspor bu kez oyuncunun işini bitirmekte kararlı. Karadeniz ekibinin elinden Roma’nın kaptığı 29 yaşındaki futbolcu daha sonra Atalanta’ya bedelsiz olarak 1.5 yıllığına giderken, Bordo-Mavililer yetenekli oyuncuyu bonservis ücreti ödemeden renklerine bağlamak için harekete geçti. Atalanta’da fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Emanuelson’un da Trabzonspor’a sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili ekibin transferi takasla bitirmeyi hedeflediği ifade edildi. Atalanta daha önce de Kevin Constant için Trabzonspor’un kapısını çalmış ancak bonservis konusunda anlaşma sağlanamamıştı. Ersun Yanal’ın gelecek planlarında yer almayan Gineli futbolcuyu Trabzonspor yönetiminin pazarlık masasına koyacağı ve transferi mutlu sonla bitirmeyi amaçladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap