SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi ANF ile daha güçlü

Bordo Mavi ANF ile daha güçlü

17 Ekim 2023 Salı - 14:31




Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı forma ön göğüs sponsorluğunu ANF Grup’la anlaştı





ANF Grup bu yıl da göğüs reklamını vererek kulübe sponsor oldu. Önceki akşam sponsorluk anlaşması imzalayan Bordo Mavili yönetim ile ANF Grup yönetimi yemekte buluştu. ANF Grup Şirket Sahipleri Yüksel Ayaz ve Murat Uğur Sağlam ile Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba ve yönetim kurulu üyeleri sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

KULÜP sporcularının da tam kadro olarak katıldığı yemekte söz alan ANF Grup Şirket sahiplerinden Yüksel Ayaz, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda voleybol takımımızın yanındayız. Kulüp Başkanı Selahattin Baba ve değerli yönetimi ilçemize ve Trabzon’umuza voleybolu sevdirdiği için teşekkür ediyorum. Bu yılda takımıza destek amacıyla sponsor olduk. Voleybolcularımızın gözlerideki ışığı görüyoruz. Bu yılda güzel başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

ANF Grup Şirket Sahiplerinden Murat Uğur Sağlam ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Trabzon’da spor adına yapılan ve büyük başarılar elde eden Bordo Mavi Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba’ya teşekkür ediyorum. Voleybolu seviyoruz ve milli takımımızın aldığı başarılarla gurur duyuyoruz. Aynı şekilde Bordo Mavi Spor Kulübü takımımız da geçen yıl göğsümüzü kabarttı. Biz ANF Grup olarak her zaman sizlere destek olacağız.  Yeni sezonda da şimdiden başarılar diliyorum.”




KULÜP Başkanı Selahattin Baba ise, “Öncelikle ANF Grup şirket sahipleri sayın Yüksel Ayaz bey ve sayın Murat Uğur Sağlam beye her zaman yanımızda olduklarından dolayı herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl da kulübümüze büyük destekleri oldu. Bu sezonda 1. Lig hedefi ile yola çıktık. Kulübümüze destek olarak bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan değerli ANF Grup’a tekrar teşekkür ediyorum. Yeni sezonda tüm takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap