SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ'dan ilk yarı değerlendirmesi

Bozbağ'dan ilk yarı değerlendirmesi

06 Ocak 2015 Salı - 23:29




PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ, ilk yarıyı değerlendirdi.





Bozbağ, “Ligin ilk devresinde zorlu ancak yabancısı olmadığımız bir ligde mücadele ettik. Geldiğimiz gün bu kulübü hak ettiği yere taşıyacağımızı söyledik. Kulübü aldığımız noktadan çok farklı yerdeyiz. Sporcusuna, personeline, vergi dairesine, sigortaya bir kuruş borcumuz yoktur” dedi.  Bozbağ, “Doğru futbolcuları, doğru işleri, doğru paralarla yapmak ilkesiyle hareket ettik. Giresunspor kongre üyelerinin bu kulüp kapanma noktasındayken verdiği destekle göreve geldik. Aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz bu memleketin çocuklarıyız. Bu görevi nasıl şerefimizle aldıysak, namusumuzla da bırakacağız” ifadelerini kullandı.  

Bozbağ, “Ligin ilk yarısında şanssız puanlar kaybettik. Zaman ilerledikçe her şey yerine oturdu. Sonucunda 21 puanla ilk yarıyı tamamladık. Açıkçası ben o kadar şanssızlıktan sonra 18 puanı da yeterli görüyordum. Bunu da şehrin müthiş birleşmesiyle bu duruma getirdik. Giresunspor üzerinde herkesin birleştiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap