SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ’ın büyük düşü

Bozbağ’ın büyük düşü

12 Haziran 2016 Pazar - 10:30




Çotanaklar’ın Başkanı Bozbağ, kulübe ciddi bir gelir sağlamak amacıyla Giresunspor’un isim sponsorluğu konusunda çalışma başlattı





2016-2017 futbol sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Giresunspor’da, bir yandan olağan genel kurul ve transfer çalışmaları devam ederken, diğer taraftan da kulübe gelir getirici projeler üzerinde çalışılıyor. Olağan genel kurulda güven tazelemesine kesin gözüyle bakılan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’ın, tıpkı Vartaş Elazığ, Atiker Konya gibi isim sponsorluğu konusunda çalışma başlattığı öğrenildi.

Bu projeden 1 milyon TL’ye yakın bir gelir elde etmeyi hedefleyen Yeşil-Beyazlı yönetimin, gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi. Bozbağ’ın Ankara’da kaldığı süre zarfında bu konuda bazı çalışmalar yaptığı bilgisine ulaşılırken, konunun olağan genel kuruldan sonra yeni yönetim kurulunda geniş kapsamlı olarak masaya yatırılması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap