SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Bu bir fırsat' dedi ve ekledi...

'Bu bir fırsat' dedi ve ekledi...

02 Nisan 2017 Pazar - 16:06




Ersun Yanal, Rize maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, ligin 26.haftasında bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Bordo-Mavililer, rakibini yenerek sezonun ikinci yarısındaki namağlup unvanını korumak istiyor. Karşılaşma öncesi konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şu açıklamaları yaptı:  HERKESİN BAŞINA GELİR "Bugün 2 Nisan önemli bir farkındalığın olduğu bir gün toplum faydasına olabilecek birçok insanın olduğu bir farkındalığın yaratılması gereken bir gün. Herkesin başına gelir."

ZİRVE TAKIMI KURACAĞIZ

"Biz kardeş takımız onların derdi başka bizimki başka futbolun bazı gerçekleri var. Biz iyi bir ivme yakaladık. Trabzonspor’un kültürüne vizyonuna uygun bir sürecin içindeyiz. Daha başlangıçtayız bunu kaybetmek istemiyoruz. Uzun soluklu bir organizasyon. Yavaş yavaş önümüzdeki yıllara zirve oynayacak bir takım kuracağız"

İŞTAH, KEYİF

"Bu maça o adımlardan bir tanesi bugün sahada kendi oyunun kabul ettirmeye çalışan bir Trabzon olacak.  İştahımızı keyfimizi devam ettirmek istiyoruz." FIRSAT "Bugün oynayacak oyuncular önemli oyuncular. Belki de formayı alıp götürecekler. Biz bu kadroyla daha iyi neler yapabiliriz. Bu sene çalışarak göreceğiz. Bu bir fırsat."


BİR OLUŞUM İÇİNDEYİZ

"Performansımız iyi ikinci yarının en öndeki takımıyız bu bizim için yeterli değil. Bunu uzun bir sürece yaymalıyız. Takımdan bahsediyoruz. Uzun yıllar bunu aşağı düşürmeden oynayabilecek ve yarışacak bir takım kurmak istiyoruz. Hedefimiz bu. Veriler bunun müjdesi. Trabzonspor’un yarışan bir kadrosu iddialı bir kadrosunun oluşturmanın peşindeyiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap