SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu kadarını beklemiyordum

Bu kadarını beklemiyordum

23 Eylül 2013 Pazartesi - 17:15




Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplayan Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Açıkçası 5 maçta 4





İNANILMAZ MÜCADELE ETTİK Kendi sahasında Bursaspor'u 2-1 yenerek çıkışını sürdüren Çaykur Rizespor başkanı Metin Kalkavan, 5 maçta 12 puanın, beklediğinin üzerinde bir puan olduğunu ifade ederek, "Bizim için her maç önemli .Oyuncularımız çok iyi mücadele edip ellerinde geleni yapıyor. Açıkçası benim beklediğim bir puan değildi,5 maçta 4 galibiyet çok iyi. Bunu ben bile beklemiyordum. Beklediğimin üstüne çıktılar" dedi. FIRTINALI GÜNLERD EYAŞAYACAĞIZ Kalkavan " Lig gittikçe daha da zorlaşıyor zorlaşacak. Bunlar iyi günler kötü günlerimizde olacak Kaybedeceğimiz günlerde olacak. Önemli olan bütün olarak sonunda kazanmak. Hem lige renk katmak hem de seyircimize zevkli maçlar izletmek amacındayız. Bizim için güzel günler ama mutlaka fırtınalı günlerde gelecek. Bakıyorum herkez mutlu ama yarınları da düşünmek gerek. O zaman da destek olmak gerek" dedi. İYİ BİR MAÇ OLACAK Başkan Metin Kalkavan, Spor Toto Süper Ligin 6'ıncı haftasında Galatasaray ile deplasmanında yapacakları maçtan puan ve puanlar almayı hedeflediklerini belirterek, "Galatasaray gücü belli olan bir takım. İstanbul'da keyifli oynamaya, puan ve puanlar almaya çalışacağız. Bizim en büyük özelliğimiz ligdeki bütün takımlara saygı duyarak mücadele etmemiz. Avantajlı bir pozisyonumuz var. İnşallah güzel bir maç olur" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap