SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu kadroyla bu kadar!

Bu kadroyla bu kadar!

18 Ocak 2016 Pazartesi - 10:43








Yeni yapılanma sürecinin ilk ayağında elindeki futbolcuların uyum ve motivasyonu ile ilgilenen Trabzonspor, Bursaspor karşılaşmasında oyunun ilk dakikalarında mücadeleyi rakip alana yıktı ve “İyi şeyler yapıyor” dediğimiz anda, hatta iki gole de imza atmışken, birdenbire Bursaspor atakları ile karşılaşır olduk.

Buradaki en büyük etken de tecrübenin ortaya çıkması idi. Bursaspor, tecrübeli oyuncularının rol aldığı dakikalarda 2-0’ın şokunu üzerinden çok tez attığı için 2-2’yi yakalayarak sonrasında da 3-2’yi bulunca, ister istemez gardı düşen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, Bursaspor’un ataklarını karşılamakla meşgul olurken, dördüncü golle beraber artık her türlü oyundan koptu.

Geri düştükleri maçta 2-0’dan oyunu çeviren Bursaspor için bu üç puan hakikaten çok önemliydi. Trabzonspor için bu üç puanın çok şey değiştireceğini düşünsek de olmadı. Sadi hocanın yapacak olduğu bir şey kalmayınca, gerekli hamleleri yapmış olsa da adı futbol ya sonuçta her şey var. Maçta motivasyonu kaybedince bu işin içinde her şey olduğunu bir kez daha gördük.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap