SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çankaya “Proje görseli değil, sonuç bekliyoruz”

Çankaya “Proje görseli değil, sonuç bekliyoruz”

04 Ağustos 2024 Pazar - 16:54




Çankaya’dan spor sahaları incelemesine yorum: “Proje görseli değil, sonuç bekliyoruz”





Akçaabat Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Mustafa Çankaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz’ın, ilçede yapımı devam eden sentetik spor sahalarında gerçekleştirdiği incelemeyi ‘güzel’ olarak değerlendirirken,daha somut sonuçlar görmek istediklerini ifade etti.

Çankaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Basın açıklamamız ve belediye meclisinde yaptığım konuşmanın ertesi günü spor sahalarının gözden geçirilmesi güzel ancak biz proje görseli değil sonuç görmek istiyoruz. Diğer bahsettiğim konularda da icraat görmek isteriz.” ifadelerinde bulundu.

YIKILAN STADIN YERİ DOLDURULAMADI 

Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında amatör futbol takımlarının yaşadığı sorunlara dikkat çeken Çankaya, “Akçaabat’taki amatör futbol takımlarının hem antrenman hem de maç sahası yönünden eksiklikleri mevcut ve bu eksikliklerin giderilmesi elzemdir. Yıkılan Fatih Stadyumu’nun yanı sıra, kapalı spor salonumuzun yerini tutacak bir spor tesisi bulunmamaktadır ve yapılmamıştır” ifadelerini kullanmıştı.

BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap