SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu şartlarda transfer zor!

Bu şartlarda transfer zor!

16 Ocak 2018 Salı - 16:41




Arsinspor Teknik Direktörü İlker Erdem, iki oyuncu kadrolarına katmak istediklerini ancak fiyatların çok yüksek olduğunu söyledi.





Arsinspor Teknik Direktörü İlker Erdem kamp sürecinin iyi geçtiğini belirtirken iki oyuncu takviyesi yapmaları gerektiğini söyledi. Erdem, “Kamp sürecimiz istediğimiz gibi geçti. Oyuncularımız istediğimiz oyunu benimsedi. Lige Tekirdağ maçıyla başlayacağız. İlk maçlar her zaman zordur. Ama bizim kazanmamız gereken bir müsabaka. Kazanmaktan başka bir şey de düşünmüyoruz” dedi.

Devre arasında önemli isimleri transfer ettiklerini belirten Erdem, “Kadromuza kattığımız oyuncularda takımın kalitesini artırdı. 3 oyuncu transfer ettik. Ancak en az 2 oyuncu daha kadromuza katmamız gerekli. Ancak fiyatlar çok yüksek. Kulübümüzün durumunu da görmemiz lazım. Transferin son gününe kadar transfer çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap