SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyükler belli oldu

Büyükler belli oldu

04 Mart 2014 Salı - 09:30




Trabzon’da yapılacak olan Liselerarası Bay-Bayan Dünya Hentbol Şampiyonası finalistleri Üsküdar Lisesi ile Genç Osman Lisesi oldu.





Haziran ayı içerisinde Trabzon’da yapılacak olan Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek ekipler belli oldu. Trabzon’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda kızların şampiyonu İstanbul Üsküdar Anadolu Lisesi olurken erkeklerde kupayı Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi kaldırdı. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu. Derece elde eden ekiplere kupa ve madalya verildi. Törende konuşan Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, "Türkiye’nin dört bir yanından gelen lise öğrencilerimiz kentimizde birlik ve beraberlik içerisinde, sevgiye dayalı olarak kaynaşma içerisinde güzel bir ortamda mücadele ettiler. Final müsabakaları çok centilmence geçti. Şampiyon olan ve ülkemizi temsil edecek takımlarımızın yolları açık olsun" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap