SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalımbay Rize’den umutlu

Çalımbay Rize’den umutlu

06 Ağustos 2013 Salı - 09:32




Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, " Amacımız bu sezon Rizespor’u iyi yere getirmek" dedi.





Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rize’de şu an oluşan takımda oyuncuların performanslarından memnun olduğunu dile getirerek "Saha içi ve dışında iyi bir ekibe sahibiz. Sezon başlayana kadar iki üç arkadaşımız eksik, onları tamamlayacağız. Gönül isterdi ki kampta bu eksikler giderilsin ama transfer piyasası zor. Kısa sürede eksiklerimizi tamamlayıp lige tam manasıyla hazır olmak istiyoruz" diye konuştu. Bazı oyuncularının geriden geldiğini söyleyen Çalımbay "Hedefimiz ilk on içerisinde olmak. Ama yeni bir takımız. Hazır olmayan arkadaşlarımız var. Örneğin, Uche’nin maç temposu çok iyi değil. Sakatlık geçirdi. Bu tür sorunları aştığımızda ilk onu hedefliyoruz. Çok uğraşarak aldığımız kaliteli oyuncular var. Eksiklerimiz stoper, ön libero ve kaleci. Bu oyuncuları da aldığımızda takımımızı tamamlayacağız. Sonrasında bu futbolculardan en iyi verimi almaya çalışacağız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap