SON DAKİKA



Haber > Spor > Çek bi adana avni aker’e!

Çek bi adana avni aker’e!

24 Kasım 2016 Perşembe - 07:45




Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Bordo-Mavili camia ligin 14.haftasındaki Adanaspor maçının Akyazı da değil de Avni Aker’de oynanmasını i





Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 11 maçta aldığı 11 puan ile hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’un, ligin 14.haftasında karşılaşacağı Adanaspor maçını yeni stadı Akyazı’da oynama planı tekrar gözden geçiriliyor. Alınan başarısız sonuçların ardından bordo-mavili camianın Akyazı’ya geçme taraftarı olmadığı ve bu düşüncenin sezonun ikinci yarısına bırakılması gerektiği fikri hakim oldu. Taraftarlar Adana maçının Akyazı’da değil de Avni Aker’de oynanması istiyor. 

Antalyaspor maçıyla Avni Aker’e veda etmeyi düşünen ancak alınan yenilgi sonrası “Böyle mi Avni Aker’e veda edeceğiz. Bize yakışan bir şekilde veda etmeliyiz” şeklinde kulüp yönetimine öneride bulunulmuştu. Yönetimin de bu konuyu tartışmaya açtığı ve büyük bir çoğunluğunun “İlk yarıda sahamızda kalan iki maçı (Adanaspor ve Fenerbahçe) Avni Aker’de oynayalım. İkinci yarıya yeni transferlerle Akyazı’ya daha güçlü geçelim” görüşünde birleşildiği belirtildi. 

Önceki akşam Trabzonspor kulübünde yapılan güvenlik toplantısında da Akyazı’ya şuan geçmenin sağlıklı olmayacağı fikrinin ağırlık bastığı öğrenildi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun Trabzonspor yönetimin Adana maçın Akyazı’da oynama fikrine sıcak bakmadığı, Polis’in de stadın her yerine güvenlik bariyeri istediği kaydedildi. Ancak yönetimin ‘kendi ticari alanımı kısıtlayamazsınız’ diyerek buna karşı çıktığı belirtildi Ayrıca karayollarının da giriş çıkışlar konusunda gerekli izinleri vermemesi Adana maçının Avni Aker’de oynanma ihtimalini güçlendirdi.

Özer ÇALIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap