SON DAKİKA



Haber > Spor > Cevabı sizde

Cevabı sizde

03 Şubat 2015 Salı - 11:13








Yabancı oyunculardan yoksun bir kadro ile oynuyor Trabzonspor. Peki ihtiyaçları hissediliyor mu? Sizi bilemeyiz ama bize göre yok. Onların yokluğunda forma şansı bulanların onlardan nesi eksik? Bakın oynayanlara, sonra alın oynamayanları önünüze. Karşılaştırın, bir fark görebilecek misiniz? O zaman yabancı oyuncu transferi Trabzonspor için fiyasko diyebilir miyiz? Cevap sizde saklı.

SALIVERİN!

Olmaz kardeşim olmaz. Fatih Atik'ten ön libero olmaz. Ha Zeki Yavru'dan olur mu derseniz... Bizler de sizlere 'canavar gibi olur' deriz. Fatih Atik'te neden bu kadar ısrar edilir? Fatih Atik'i vazgeçilmez kılan nedir? Fatih'in bırakın ön liberoda oyun kesiciliğini, oyun bozuculuk yapmasını, bu oyuncu maç esnasında yerini yurdunu kaybediyor. Olması gereken yerde ara ki Fatih Atik'i bulasın! Böyle bir orta alanı, Fenerbahçe cumartesi günü hallaç pamuğu gibi dağıtır, sonra da iyi bir yorgan döşek yapar. Yeri gelmişken, Zeki Yavru bir yere gitmedi. Gideceği de yok gibi. Affedin gitsin. Ne olacak affetseniz? Bakın görün Zeki affedildiğinde hem siz kazanacaksınız hem de Trabzonspor... 'Bu Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu ne yaptılar ki affedilmiyorlar' diye soruyoruz, cevap alamıyoruz. Ya bırakın sizlerin affetmesini, bu ülkede ne aflar yapıldı. Sizler de azıcık vicadınınızı dinleyerek salıverin çocukları ne olur!

YİNE YALNIZ BIRAKTILAR

Taraftarlar yine yalnız bıraktı Trabzonspor'u Kayseri Erciyesspor karşısında. Her geçen gün yalnızlığa itilen Trabzonspor'un bu gidişle yalnızlıktan kurtulacağı da yok. Yönetim kurulu taraftarı tribünlere çekmek için her türlü hamleyi yapıyor ama bir türlü bu işi beceremiyor. Hani taraftarlar ara sıra bağırıp çağırıyorlar ya "Kötü günde iyi günde hep yanındayız Trabzonsporum" diye... Taraftarları ne iyi günlerinde ne de kötü günlerinde Trabzonspor'un yanında göremiyoruz. Bizden söylemesi, yarın ağlamanın sızlamanın bir fayda etmediğini hep beraber görmeyelim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap