SON DAKİKA



Haber > Spor > Constant’a bir talip daha!

Constant’a bir talip daha!

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 09:20




Bordo-Mavili ekibin sezon sonunda yollarını ayrılmayı kesin olarak kararlaştırdığı Kevin Constant’ın yeni bir talibi daha ortaya çıktı.





İtalya Seri B liginde haftalar önce Şampiyonluğunu ilan eden Carpi’nin Gineli futbolcuyu kadrajına aldığı bilgisine ulaşıldı. Gelecek sezon Seri A’da güçlü bir kadro oluşturup üst sıralarda mücadele etmek isteyen İtalyan ekibinin bu transferde ısrarlı olduğu, Trabzonspor’un kapısını resmi bir teklifle çalmaya hazırlandığı bildirildi. Bordo-Mavili ekibin sezon sonunda yollarını ayrılmayı kesin olarak kararlaştırdığı Kevin Constant’ın yeni bir talibi daha ortaya çıktı. İtalya Seri B liginde haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Carpi’nin Gineli futbolcuyu kadrajına aldığı bilgisine ulaşıldı. 

Gelecek sezon Seri A’da güçlü bir kadro oluşturup üst sıralarda mücadele etmek isteyen İtalyan ekibinin bu transferde ısrarlı olduğu, Trabzonspor’un kapısını resmi bir teklifle çalmaya hazırlandığı bildirildi. Bordo-Mavili ekibin sezon sonunda yollarını ayrılmayı kesin olarak kararlaştırdığı Kevin Constant’ın yeni bir talibi daha ortaya çıktı. İtalya Seri B liginde haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Carpi’nin Gineli futbolcuyu kadrajına aldığı bilgisine ulaşıldı. Gelecek sezon Seri A’da güçlü bir kadro oluşturup üst sıralarda mücadele etmek isteyen İtalyan ekibinin bu transferde ısrarlı olduğu, Trabzonspor’un kapısını resmi bir teklifle çalmaya hazırlandığı bildirildi. Bordo-Mavili ekibin sezon sonunda yollarını ayrılmayı kesin olarak kararlaştırdığı Kevin Constant’ın yeni bir talibi daha ortaya çıktı. İtalya Seri B liginde haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Carpi’nin Gineli futbolcuyu kadrajına aldığı bilgisine ulaşıldı. Gelecek sezon Seri A’da güçlü bir kadro oluşturup üst sıralarda mücadele etmek isteyen İtalyan ekibinin bu transferde ısrarlı olduğu, Trabzonspor’un kapısını resmi bir teklifle çalmaya hazırlandığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap